Home » Diensten

Naast onze geweldige producten bieden wij ook reparatie services aan via onze partner. Onze partner heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het vak en heeft al sinds de oprichting van Apple zich verdiept in de simpele als complexere reparaties van MacBooks en iMac's.

Hoe ziet onze reparatie service er uit?

Alle reparaties gaan via ons. Wij als Aridi Hardware blijven verantwoordelijk voor uw product zodra u die ter reparatie aanbied, en die verantwoordelijkheid nemen wij ook. Wij kijken eerst of wij de reparatie of dienst zelf kunnen uitvoeren, als dit niet het geval is dan sturen wij het product naar onze partner. U betaald hier niet extra voor. Alle communicatie verloopt via ons, Aridi Hardware. U hoeft u zich dus niet druk te maken dat u met meerdere partijen in contact hoeft maar behoud 1 aanspreekpunt. Zodra uw apparaat klaar is kunt u die weer ophalen, u wordt hierover gebeld of gemaild. 

Ben u geïnteresseerd in onze reparatieservice? Neem dan contact met ons op via de contact pagina. Vermeld in het contact formulier of e-mail uw model en serienummer en het probleem. Deze vind u aan de onderkant van uw MacBook en onder de poot van de iMac.