• Op werkdagen voor 17:30 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending in Nederland en BelgiĆ«
  • Past in de brievenbus

Over Ons

Onze waardes

De waarde van Aridi Hardware is gebaseerd op waar wij achter staan als bedrijf. De drie kernwaardes van Aridi Hardware zijn duurzaamheid, vernieuwing en consistentie. Dit zijn drie kernwaardes die van elkaar verschillen maar binnen het bedrijf samenkomen.

De duurzaamheid uit zich in de producten en het proces van ontwikkeling. Alle producten worden op locatie getest en zo weinig mogelijk verplaatst. Onze producten worden getest op de duurzaamheid. Zo vinden wij het belangrijk dat de producten langdurig mee kunnen gaan zodat er zo weinig mogelijk productie hoeft plaats te vinden om de producten te vervangen. De producten worden ook getest op stroomverbruik. Als bedrijf vinden wij het belangrijk dat u als gebruiker uw producten op een verantwoorde wijze kunt gebruiken. De producten worden ook verantwoord geproduceerd. Wij werken uitsluitend met fabrikanten die respect hebben voor hun medewerkers en zich richten op sociale verantwoording.

Aridi Hardware richt zich constant op vernieuwing. De tijd veranderd snel en de technologie ontwikkelt zich op een rap tempo. Wij vinden het belangrijk om mee te gaan met deze technologie. Wij doen daarom ook constant onderzoek naar de opkomende trends in de technologie. Dit doen wij in nauwe samenwerking met verschillende fabrikanten die koploper zijn in de technologie industrie. Aridi Hardware werkt samen met diverse ondernemers binnen de techniek met meer dan 30 jaar ervaring en met ingenieurs van fabrikanten om zo altijd onze producten te innoveren en te vernieuwen.

Aridi Hardware zijn derde kernwaarde is consistentie. Wij streven er naar dat elk product dezelfde topkwaliteit heeft. Wij realiseren deze waarde door alle producten uitvoerig te testen voor het naar de consument gaat. Compatibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat u bijvoorbeeld onze SSD schijven zowel op uw Windows computer als uw MacBook kunt gebruiken tot de Playstation.

Wat maakt ons anders?

Het merk Aridi staat voor consistentie en kwaliteit. Wij doen er alles aan om dit te realiseren zoals beschreven in de waardes. Aridi Hardware onderscheidt zich van de concurrentie door enkel kwaliteitsproducten te leveren die duurzaam, vernieuwend en consistent zijn. Dit wordt uitgebreid met de service die wij aan u willen bieden. Zo willen wij goed contact blijven opbouwen met onze klanten en constant reflecteren zodat wij de producten kunnen blijven verbeteren voor u. Wij willen namelijk geen klantenbestand opbouwen maar een echte familie. Wij geloven dat elke klant evenveel waarde heeft voor het bedrijf. Aridi Hardware neemt al uw wensen serieus en luistert altijd naar uw feedback. Wij denken nooit in problemen maar in oplossingen. Zodra u niet tevreden bent, zullen wij er alles aan doen om dit te verhelpen. Dit doen wij niet door zelf een beslissing voor u te nemen, maar door met u in gesprek te gaan en te luisteren naar wat uw behoeftes en verwachtingspatroon is om uw probleem op te lossen. Zo kunnen we samen tot een oplossing komen die altijd persoonsgebonden is en kunnen wij onze persoonlijke service constant verbeteren.

Ons doel

Aridi Hardware wil de gebruikerservaring en veiligheid van gegevens en hardware verbeteren voor zijn klanten, dit doen wij door enkel te leveren waar wij zelf tevreden over zijn en uitblinkt tegenover de concurrentie. Wij waarborgen dit door onze producten uitvoerig te testen en persoonlijke service te bieden aan onze klanten.

Wij streven er enkel naar om u te voorzien van de kwaliteit die u verwacht van een product. Het is niet alleen belangrijk voor ons om de klant tevreden te houden maar het is ook hetgeen waar wij ons bed voor uit komen. Want een ontevreden klant houdt ons wakker, echt waar. Wij zullen niet stoppen totdat wij elke klant tevreden heb gesteld met de producten en alle eventuele problemen heb verholpen. Dat is niet alleen wat wij willen bereiken, maar waar onze oprichter en Aridi Hardware voor willen staan. Wij realiseren ons namelijk al te goed dat als er een bedrag wordt uitgegeven aan een product, dat er ook wordt verwacht dat dit product naar verwachting zal werken.

Onder de indruk?

Wilt u ons helpen om onze missie te behalen en wilt u zelf op een veilige manier uw kostbare data opslaan in deze onzekere tijden waar onze data amper nog veilig is? Doe dan vandaag nog uw aankoop en sluit u aan bij de Aridi Hardware familie.