• Op werkdagen voor 17:30 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending in Nederland en BelgiĆ«
  • Past in de brievenbus

Wilt u zakelijke klant worden?

Bent u onder de indruk van onze producten of wilt u zelf de beste data oplossingen bieden voor uw klanten? Dan biedt Aridi Hardware u de mogelijkheid om bij ons uw inkopen te doen. Wij opereren namelijk ook als groothandel. Wij hebben een groot tech assortiment voor diverse sectoren. 

De grootste voordelen op een rij:

- Goede service voor, tijdens en na uw aankoop.

- Een groter assortiment dan op de website tot uw beschikking.

- Geen contact met gladde accountmanagers die alleen met u contact opnemen om zelf een bonus te verdienen, maar een eerlijke ondernemer die dit ook echt uit passie doet.

- Duurzame producten. 

- Mogelijkheden tot prijsafspraken bij herhaaldelijke inkoop orders of de intentie hiertoe. 

- Ook als u geïnteresseerd bent in een eenmalige aankoop en kleine orders. Orders kun u doen via onze contact pagina met het contact formulier.

- Ook dropshipping mogelijkheden. 

Bent u net zo enthousiast als wij om een samenwerking aan te gaan?

Neem dan alstublieft contact met ons op via de contact pagina. Vermeld hierin uw interesse en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen en verwachtingen te bespreken. Aan de hand daarvan maken wij graag een afspraak met u zodat wij eventueel bij u langs kunnen komen. Hieruit kunnen wij opmaken hoe wij uw verwachtingen waar kunnen maken, de beste service kunnen verlenen en zo een gezonde relatie op te bouwen voor de langere termijn. 

U kunt contact opnemen via het formulier op de contact pagina of door een e-mail te sturen naar: info@aridi-hardware.nl